הפלה בשבוע 13 פלוס 5

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

08/11/2014 | 08:46 | מאת: זהבית סנדהאוס

היי ד'ר עמוס בר שמי שזהבית ועברתי לפני 3 חודשים הפלה בוואקום בגלל מומים בעובר ולבסוף גם לא היה דופק. מאז קיבלתי 2 מחזורים ואנחנו מנסים לאחר כול מחזור להיקלט שוב להריון וזה לא ניתפס והיום קיבלתי שובב אפילו הקדים לי המחזור אני ממש ממש מיואשת כי אני ממש רוצה כבר להיקלט ואני כול ביוץ חושבת על זה ופסיכולוגית ניהיה לי תסמינים כמו בחילות מיגרנות ואני בטוחה שניתפסתי ואז מגיעה המחזור ושוב מייתאשת למה זה קורה והאם משהו לא בסדר אצלי או אצל בעלי נ.ב עשיתי אולטרטסאונד לאחר 2 מחזורים מאז ההפלה והכול בסדר הכול יתנקה והכול תקין בבקשה מחכה לתשובה זהבית

מה שצריך זה להרגע כולו 3 חודשים את לא נקלטת ואת בלחץ? הבעיה הייתה הפלה ולא בעיית פריון נכון את תהרי לא לדאוג כבר הוכחת שאת יודעת לעשות את זה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון