הפלה שנייה ברצף

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

06/11/2014 | 22:48 | מאת: שלי

שלום ד"ר בר, אנו זוג ללא ילדים, בני 33. לאחר 8 חודשים שניסינו להרות, ביולי נקלטתי להריון ראשון, הפלה טבעית בשבוע 6. היה ביוץ לאחר הדימום ומיד נקלטתי להריון שני, שוב לצערי הפלה טבעית בשבוע 6. נשלחתי לבדיקות דם לקרישת דם (אמי סבלה מקרישת דם ועסבלה גם כן מהפלות). התוצאה היחידה החריגה: RVVT-LAC sensitive - ערך 34 SEC בעוד טווח הנורמה 37-46. האם ניתן להסיק מזה משהו? האם יש לשקול קבלת תרופה כלשהיא? (הזרקת קלקסן ?), אני שבורה נפשית ופיזית וממש חוששת מהפלה חוזרת :(.. תודה מראש.

הרמה ממש נמוכה גבולית דבר ראשון הייתי חוזר שנית על הבדיקה לוודא שנית את התוצאה בכל מקרה אין לך מה להיות שבורה את רק בת 33 ושתי הפלות לרוב זה ארוע מקרי ולא קשור לשום בעיה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון