הפלות ונוגדנים מוגברים של בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

02/11/2014 | 23:50 | מאת: מיה31

שלום, אני עברתי 3 הפלות לאחר טיפולי פוריות: 1.שק הריון ריק, 2.שבוע 7 עם עובר אך ללא דופק. 3.הריון כימי.. עשיתי את רוב הבדיקות שצריך כולל קרישיות יתר שנמצא תקין.. אך במקרה מצאו שהנוגדנים שלי של בלוטת התריס מוגברים וזו הבעיה שגורמת להפלות: (anti thyroid peroxid- 423) והטווח הוא עד 35.. למרות שהבלוטה עצמה בגבול הנורמה, (tsh-2.38, t3-3.8, t4-13.4) השאלה שלי מה כדאי לעשות בטיפול הבא?? (כמובן גם לאחר שייקלט הריון) אני קראתי מחקר שיש לקחת אספירין, אלטרוקסין ופרדניזון.. השאלה האם זה באמת נכון לעשות זאת?? אשמח לתשובתך..

נראה לי שבמקרה זה כדאי לפנות לאנדוקרינולוג לפני הריון חדש ולראות מה ניתן לעשות בקשר לרמת הנוגדנים המוגברת

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון