2 הפלות ברצף

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

01/11/2014 | 10:43 | מאת: OZ

שלום דוקטור, אני בת 37 , אמא לשתי בנות בגילאים 6 ו-4 שנולדו בלידות רגילות לאחר הריונות טבעיים. לפני כ8 חודשים נכנסתי להריון ונאלצתי לעבור הפלה בשבוע 9 לאחר שלא היה לעובר דופק. כ8 חודשים לאחר מכן נקלטתי שוב , הפעם ההריון התחיל לא טוב, היה מלווה בדימומים קלים מתחילתו ובשבוע 7+5 עברתי הפלה טבעית ביום שבו הייתי אמורה לבצע גרידה. 1. האם אתה חושב שעליי להתחיל בירור - בדיקת קרישיות , היסטרוסקופיה וכו'? 2. האם עליי לחכות יותר ממחזור אחד על מנת לנסות שוב? אשמח לקבל חוו"ד , תודה

01/11/2014 | 10:44 | מאת: OZ

מזה כשנתיים התזונה שלי שונה ולהבדיל מהריונות קודמים אני אוכלת כעת מעט מאוד פחמימות , ייתכן שיש לזה קשר להפלות ?

איני רואה שום סיבה לבצע בדיקות כלשהן אחרי 2 הפלות אצל אשה עם 2 הריונות תקינים התזונה - לא נראה לי ששם יש לחפש את הסיבה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון