כמה חודשים לאחר הפסקת הריון

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

30/10/2014 | 10:28 | מאת: ורד

שלום, יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר מזה זמן רב. לפני כמה חודשים נאלצתי לבצע הפסקת הריון יזומה בכדורים. כל ההליך קרה על הצד הטוב והכל היה בסדר. כחודש אחר הפסקת ההריון עוד לפני קבלת המחזור הגעתי לבדיקת אולטראסאונד בבית החולים, שם אמרו לי שהכל נראה תקין למדי פרט לכמות מזערית ביותר של שאריות הריון שנאמר לי שבטח יעלמו עם המחזור הקרוב. נתנו לי הפנייה לחזור שוב לאחר המחזור הראשון לאולטראסאונד נוסף, ומכיוון שאני גרה מאוד רחוק מבית החולים וקשה לי להגיע ויתרתי על הבדיקה הנוספת. כיום אני מרגישה בסדר גמור, חזרתי לקחת גלולות כרגיל והמחזור תקין לחלוטין. אבל עדיין קצת מלחיץ אותי שלא הגעתי לבדיקה הנוספת, אם כי נראה שאם היו סיבוכים בטח כבר הייתי מרגישה. השאלה שלי היא - האם יתכן שנוצרו סיבוכים שאני לא יודעת עליהם? או שכבר הייתי בטח יודעת? אני יודעת שזה לא תחליף לבדיקה אבל לפחות הייתי רוצה להיות קצתת יותר רגועה. תודה רבה

רוב הסיכויים שהכל בסדר אבל תני לי שיבה טובה אחת למה לא ללכת לבדיקה?

10/11/2014 | 22:42 | מאת: ורד

שבהתחלה פשוט מאוד דחיתי את זה הרבה זמן בלי סיבה, ואחר כך כבר שכחתי מזה לגמרי. אבל לאחרונה מדי פעם אני נזכרת בזה וקצת מוטרדת ב"מה אם"...

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון