הפלה תרופתית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

23/10/2014 | 20:19 | מאת: אווה

לאחר מנה שנייה של ציטוטק (אחרי הראשונה ראו חומר לא סדיר עם זרימת דם ורירית מעובה) הרירית ירדה לעובי של 7 ממ מ11 ועדיין יש חומר לא סדיר אבל בלי זרימת דם והטכנאית אולטרסאונד אמרה שזה נראה כמו קרישים.. בבדיקת שתן שעשיתי לפני המנה השנייה בבית החולים היה בטא חיובי חלש ועכשיו התוצאה בבדיקה ביתית שלילית.. חוץ מזה אני עדיין מדממת מעט (שבוע אחרי) אמנם ממש חלש אבל עדיין...לאור כל זה יש לי שתי שאלות: 1. האם העובדה שאין זרימת דם לחומר שברחם אומרת בוודאות שאלה אינן שאריות הריון אלא קרישים? והאם הם אמורים לצאת לבד או שיש צורך בהתערבות? 2. האם המנה השנייה של הציטוטק גורמת לעיכוב המחזור? תודה רבה מראש!!

מה שאני מציע לך זה להפסיק לדאוג, להפסיק לעשות בדיקות זרימת דם מיותרות ולבצע רק US לאחר הווסת לבקרה הווסת תגיע בערך 6 שב לאחר שהביטא התאפסה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון