שאלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

14/10/2014 | 19:36 | מאת: דנה

קיבלתי את הכדורים להפסקת הריון בשני השלבים מלווה ברופא נשים. בשבוע 4 להריון. לאחר נטילת הצייטוטק הופיע דימום חזק עם הפרשות מהרחם של כ 10 ימים. לאחר מכן הפסיק הדימום ואני מרגישה טוב. היום הלכתי לביקורת ובבדיקת אולטרהסאונד ראה הרופא שיש עדיין סימנים שנשאר ברחם מההריון ונתן לי שוב את ה צייטוטק למשך שבוע בוקר וערב יום כן יום לא. אני שואלת: א. האם לקחת? ב. האם לא עובר במחזור הבא? ג. האם לא כדאי שאיבה או גרידה וזהו?

הכל תלוי בגודל השארית בשארית קטנה זה מיותר. מצד שני נזק מהכדורים לא יגרם

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון