שני הריונות כימיים רצופים

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

18/10/2014 | 06:20 | מאת: רינת

שלום, אני מנסה להיכנס להריון חמישה חודשים, בשלושת החודשים הראשונים עברתי הזרעות על מחזור טבעי שלא צלחו. לאחר מכן נכנסתי להריון ספונטנית וההריון התברר ככימי, ולאחר מכן הזרעה נוספת שממנה נכנסתי להריון שהתברר ככימי גם כן. הזרע של בעלי תקין ולי היה צילום רחם תקין (אליו נשלחתי בגלל רביזיו אחרי הלידה הקודמת). רקע - הסיבה שהלכנו להזרעות היא שבנסיון הקודם לפני שנתיים התגלתה לבעלי בעיית פוריות חמורה. לאחר מספר חודשים הסתבר שהיא לא חמורה כלל ונכנסתי להריון עם הזרעה על מחזור טבעי. בשבוע שבע לא התגלה דופק ועברתי גרידה. לאחר חודשיים נכנסתי להריון עי הזרעה על מחזור טבעי שממנו נולדה ביתי. השאלה שלי היא - האם יש להתייחס לזה כהפלות חוזרות, ניתן לומר שהיו לי כבר 3, השאלה אם הריונות כימיים נכנסים למניין זה, או שזה נחשב פשוט מזל רע, והכי חשוב, מה הגורם או מה הביריר שיש לעשות כדי להנמנע מזה בעתיד? תודה רבה!

לדעתי אין צורך בבירור יש לך הריון תקין ויש לך בעל עם איזושהיא בעיית זרע והריונות כימיים אני לא מחשיב כהפלות ולכן בניגוד לחלק מחברי אני לא הייתי עושה שום בירור בהצלחה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון