כדורים או שאיבה בהרדמה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

13/10/2014 | 20:37 | מאת: נעמה

לפני כשבוע נתגלה כי ההריון שלי אינו מתפתח(עובר ללא דופק בגודל של 5.5 שבועות וסת אחרונה 9.8) באופן אוטומטי המליצו לי הרופאים שפגשתי על לקיחת כדורים. כאשר התחלתי לבדוק את הנושא נוכחתי לדעת כי קיימים סיבוכים והתהליך עלול לקחת אפילו מספר שבועות. אני חוששת מאורך תהליך ההחלמה (יש לי ילדים)ודואגת מכך שיהיה עליי להיעדר מהעבודה למשך ימים רבים.אשמח לשמוע פרטים נוספים שיסייעו לי לבחור באיזה אופן להפסיק את ההריון. תודה רבה נעמה

הי בכדורים היתרון שאין התערבות החיסרון - כאבים, דמם מתמשך מספר ביקורי ביקורת אצל הרופא וסיכוי לשאריות וצורך בהתערבות בהמשך 20-25% בשאיבה היתרון מיידי ומהיר, אין כאב בפעולת הריקון של הרחם כי את ישנה, סיכוי לשאריות ממש מינימלי ודורש ביקורת אחת לרוב אצל הרופא חסרונות- פעולה כירורגית עם סיכויים לגרימת נזק לרחם

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון