דימום שלושה שבועות לאחר הפלה תרופתית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

12/10/2014 | 15:48 | מאת: ליאור

אני שלושה שבועות לאחר הפלה תרופתית. באולטרסאונד נמצאו שאריות שהרופא אמר שיתכן ויצאו עם הוסת הבאה ובכל מקרה, אמר לפנות למיון במקרה של דימום, חום או כאבי בטן תחתונה. היום בבוקר התחילו לי כאבים קלים כמו של מחזור ועכשיו דימום שמזכיר מאוד מחזור. העניין הוא שאני רק שלושה שבועות אחרי.. האם לחכות מעט או לפנות למיון? יש לציין שאין שינוי בהרגשה הכללית שלי

הייתי ממתין אלא אם דמם הוא ממש חזק יתכן ודמם זה יוציא את השאריות תפני לבדיקת US בסיומו

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון