מודאגת ומיואשת.

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

08/10/2014 | 02:33 | מאת: כרמית

לפני כחודשים עברתי הפלה באמצעות כדורים בשבוע השישי להריון. הזמן עבר ולא הפסקתי לדמם, הרופא שבדק אותי טען שהדימום יפסיק מעצמו, אבל פתאום הדימום החמיר ונשלחתי מיד למיון. במיון הפנו אותי להסטרוסקופיה וביצוע גרידה עקב חשד לשאריות הריון.לאחר מכן בבית החולים נאמר לי שאני אולי אדמם מעט אחרי ביצוע הגרידה,שעות ספורות או יום-יומיים. עבר שבוע שלם ועדיין יש לי דם בהפרשות. לפעמים אני מזהה קרישי דם קטנים. אני עוקבת אחר ההפרשות שלי בקפידה ואני לא מזהה החמרה או שיפור. האם זה לגיטימי? האם זה מסוכן? זה יפסיק מתישהו? אני כבר חודשיים עם תחבושות ולא מצליחה לחיות חיים נורמליים מאז ההפלה.

אחרי גרידה יכולים דימומים חלשים להמשך עד הווסת הבאה אם החלל ריק אז תמתיני וזה יגמר או בקשי מהרופא טיפול הורמונאלי שיפסיק את הבעיה תוך מספר ימים

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון