הפלות חוזרות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

28/09/2014 | 21:01 | מאת: טליה

שלום רב, אני בת 42 אחרי 5 הפלות חוזרות. הפלה ראשונה לפני 3 שנים. בשבוע 11, אחרי שראו כבר דופק. הארבע האחרות בעשרה חודשים האחרונים. כולן בשבועות 4-6. (באחד ההריונות נצפו שני שקים). בהריון האחרון טופלתי בפרגניל ונרות פרוגסטרון. כל ההריונות ספונטניים. יש לי מספר שאלות: 1. האם יש טעם לבדוק את איכות הביציות שלי? 2. האם יש טעם לבדוק את איכות הזרע של בעלי? 3. נבדקתי לקרישיות, תפקודי בלוטת תריס, היסטרוסקופיה- הכל תקין. אלו בדיקות נוספות היית ממליץ לבצע? 4. האם נכון לנסות הפריה חוץ גופית ולהחזיר עוברים תקינים? תודה!

יתכן והבעיה היא גילך וגם לא ציינת אם ילדת בעבר בכל מקרה זה סיפור רציני מדי ומסובך מכדי לדון בו בפורומים הייתי פונה למרפאת הפלות חוזרות בתה"ש למשל וממשיך בירור שם

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון