הפלה חוזרת

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

22/09/2014 | 20:46 | מאת: הילה

שלום, יש לי ארבעה ילדים בריאים מלידות רגילות ללא כל בעיה, כולל בכניסה להריון. לפני כחצי שנה עברתי הפלה בשבוע ה8 להריון בגלל שק הריון ללא עובר. ניסיתי בתחילה לקחת כדורי ציטוטק אולם הם לא השפיעו עלי כלל ובשל כך עברתי הפלה (שאיבה). לפני כ 10 שבועות נכנסתי להריון (תאירך וסות אחרון 16/7/14) אך גם הפעם נמצא ששק ההריון מתאים לשבוע 5-6 ואין דופק לעובר( בדיקה מהיום). עלי לעבור הפלה אך אני מתלבטת אם יש טעם לנסות שוב את כדורי הציטוטק שבפעם הקודמת לא השפיעו עלי או שלפנות ישר להפלה כירורגית. אשמח לשמוע חוות דעתך. תודה.

זה תלוי בהחלטה שלך 2 השיטות טובות ואם הציטוטק לא יעבוד תעברישאיבה אז אין מניעה לנסות אם זה מה שאת רוצה סיכוי לכשלון הציטוטק מלא או חלקי זה 20-25%

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון