שאריות הריון

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

26/09/2014 | 00:36 | מאת: א

ישנם שאריות הריון אחרי ציטוטק עקב הפלה נדחית שבוע 9. חיכיתי למחזור אבל המחזור לא הוציא את השאריות. 1. מה הסיכויים שבמחזור הבא השאריות יצאו החוצה? כמה זמן בדרך כלל לוקח עד שזה נפלט החוצה? 2. האם גם שלא בזמן מחזור השאריות יכולות להפלט החוצה? 3. האם גם בהסטרוסקופיה ניתוחית יש פעולת גרידה של הרירת? אני מנסה כמה שיותר להמנע מגרידה ופגיעה ברחם. 4. מה המלצתך? תודה ושנה טובה.

1. סיכוי קטן 2. לרוב לא 3. לרוב מנסים לא לגרד אך לעיתים צריך אל תשכחי שגם שארית שלא מוציאים פוגעת ברחם אז תבצעי היסטרוסקופיה אם זה מה שהציעו לך

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון