גרדה לאחר הפסקת הריון תרופתית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

20/09/2014 | 08:03 | מאת: אמא

בתי עברה הפסקת הריון תרופתית לפני כ3 וחצי שבועות,הוזמנו לUS ביקורת כ 3 שבועות אחרי.בUS שבוצע השבוע ניצפה שק הריון 4 ממ,רירית 12 ממ הודגמו זרימות הרופא רשם תור להיסטרוסקופיה.בבדיקה יום למחרת אצל הרופא בקופה,אמר שיש צורך בגרידה כל עוד יש שק הריון.ולא ברור למה צריך היסטרוסקופיה.האם עלי לפנות שוב לבית חולים שביצע את ההפסקת ההריון?או לגשת למיון נשים של בית חולים אחר?תוך כמה זמן רצוי לבצע את הגרידה?דחוף?או זה בסדר גם בעוד שבועים? בברכה אמא מודאגת

מאחר ולא ראיתי את ה US קשה לי לענות לך בכל מקרה זה לא דחוף וכן הייתי פונה למיון ביה"ח בו ביצעה בתך את הפעולה בימים הקרובים כדי לתכנן את דרך הפעולה העתידית

22/09/2014 | 13:21 | מאת: אמא

שאלה נוספת,בבית החולים בו בוצעה הפרוצדורה,יש תור לגרידה רק בעוד שבועים,ויש לי בעיות עם קופל החולים להשיג התחייבות לבית חולים אחר למחר,האם זה בסדר להשאיר את המימצא ברחם לעוד שבועים?אינני יודעת עם להלחם בקופה או לוותר בברכה אמא מאוד מודאגת

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון