הפלה נדחית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

19/09/2014 | 09:51 | מאת: פרטי

שלום ד"ר .. עברתי הפלה נדחית בשבוע 9 לפני חודשיים וחצי באמצעות ציטוטק. לאחר מחזור נותרה שארית ועברתי לפני שבועיים היסטרוסקופיה שם הוצאה השארית באמצעות מלקחיים והשאריות נשאבו. בביקורת אצל רופא הנשים הופניתי לבדיקת דופלר ובהפנייה כתוב פס נוזל דק ברחם .. יש לי מספר שאלות: 1. איך אמור להיראות רחם תקין? 2. על מה הפס יכול להצביע? תודה..

עקרונית פס נוזל דק ברחם סימן שהכל יצא הפס יעלם אחרי הווסת הוא חסר משמעות

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון