הפלה נדחית ושאריות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

01/09/2014 | 20:00 | מאת: פרטי

היי בהמשך להתייעצות הקודמת ביצעתי את הדופלר בו התשובה הייתה כי קיימת שארית בגודל 16×9 מ"מ עם זרימות דם עשירות . חזרתי לרופא המטפל שהפנה אותי לעשות היסטרוסקופיה מאז עבר שבוע ואני עדיין ממתינה שבביהח יקבעו תור.. השאלות שלי הן כאלה: מה רמת הדחיפות של הפעולה? מי מבצע את הפעולה? האם טרם הניתוח אוכל לבקש שסטאג'ר לא יבצע אותה? ראוי לציין שגילי הוא 25 ומדובר בהריון ראשון שהסתיים בהפלה ואני מאוד חוששת בנוגע לעתיד..

08/09/2014 | 02:46 | מאת: שלי

שלום לך, גם אני עברתי הפלה ונמצאו שאריות הריון- גודל 12*6 מ"מ עם זרימות דם. הרופא שלי כל הזמן אמר לי לחכות ולראות אם יצא בוסת. קיבלתי וסת פעמיים ובכל זאת זה לא יצא. עברתי בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית (לא כל כך נורא) בה ראו את השארית. הרופא ניסה להפריד את השארית שהייתה מחוברת בכלי דם לרחם והצליח. עכשיו מחכה שהסיפור יגמר. תנסי לבדוק אולי כדאי לך גם לנסות קודם היסטרוסקופיה אבחנתית. אני עברתי את הבדיקה אצל ד"ר מתי זולטי במכבי רעננה, רופא מומחה למיילדות וגניקולוגיה. בהתחלה קבעו לי בדיקה לעוד חודש וחצי ולאחר התעקשות נקבע לי תור ליום למחרת. בהצלחה רבה!

10/09/2014 | 11:42 | מאת: פרטי

היי עברתי אתמול את ההיסטרוסקופיה קודם אבחנתית והשארית הוצאה באמצעות מלקחיים ושאיבה. כרגע יש דימום קל כמעט ואין .. מתי אקבל מחזור? ומתי כדאי לנסות שוב?

איני יודע מתי הייתה הווסת האחרונה ומה בדיוק עשו אז קשה להגיד לך מתי תגיע ווסת בכל מקרה אחרי הווסת ניתן מיד להרות בהצלחה

1. זה לא דחוף 2. מי מבצע זו שאלה לבי"ח ולא אלי 3.בבי"ח ציבורי את לא רשאית לבחור מי מטפל בך השארית קטנטנה ואני מאמין שהכל יגמר בשלום

11/09/2014 | 12:02 | מאת: פרטי

היי עברתי את הפעולה .. את השארית שאבו ומשכו במלקחיים תודה על התשובות עזרתם לי להרגע

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון