היסטרוסקופיה להוצאת שארית אחרי גרידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

07/09/2014 | 12:19 | מאת: ng

צהריים טובים, בתאריך ה 6.8 ביצעתי גרידה עקב דופק שפסק בשבוע 9 שבוע לאחר מכן מאחר וגבר הדימום הלכתי לביקורת והרופא המטפל טען שיש שארית גדולה ושצריך לבצע בהקדם גרידה חוזרת, פניתי לרופא שביצע את הגרידה והוא טען שמוקדם מידי לראות ועליי להמתיןובכל זאת נתן לי טיפול בציטוטק שלאחריו כמעט ולא היה דימום. הייתי במעקב בחודש האחרון נוסף על מעקב של ירידת בטא שהתאפסה בינתיים, שבוע שעבר כמעט חודש אחרי הגרידה הרופא המנתח אכן ראה שארית, והפנה אותי לביצוע היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת השארית. מספר שאלות: 1. האם בעייתי לבצע היסטרוסקופיה אם לא קיבלתי מחזור עדיין? 2. כמה זמן לאחר היסטרוסקופיה צפי להגיע המחזור- אם הבטא כבר מאופסת? 3. האם כל ההליכים האלו יקשו עליי את הכניסה להריון, הייתי מאוד רוצה שזה יקרה בהקדם אשמח לתשובות, לחוצה ומבולבלת תודה!

קשה לי לענות לך כי אני לא יודע בדיוק מה השארית שישנה לרוב מחכים לווסת ועושים את ההסטרוסקופיה אחריה אם החליטו לבצע קודם יתכן והשארית גדולה ווסת תגיע - תלוי מה יעשו בהיסטרוסקופיה ץ אם תהיה גם גרידה? רוב הסיכויים שההליכים לא יפגעו בהריון עתידי

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון