בדיקת דופק - שק ללא עובר

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

01/09/2014 | 00:34 | מאת: סיגלית

בת 28, שחלות פוליצסטיות, BMI-24 בשנתיים האחרונות סובלת מ5 הפלות חוזרות ושני הריונות כימיים. 3 הריונות עובר ללא דופק, 2 שק ללא עובר. עכשיו שבוע 7 שק ללא עובר, שוב תהיה הפלה. אני ובעלי עשינו בדיקות רבות, ללא אף ממצא. אני לא מבינה מדוע זה קורה, הלב נשבר. שבוע הבא בדיקה פגישה לתחילת IVF, יש תקווה? אם יחירו עובר לרחם יש סיכוי טוב יותר? אני כבר אובדת עצות. תודה

01/09/2014 | 00:38 | מאת: סיגלית

אגב - מטופלת במרפאה להפלות חוזרות בתל השומר ניסיתי פעמיים IVIG, פרגניל, פרדניזון ואף הזרקתי במשך 6 מחזורים קלקסן מביוץ אך לא נכנסתי להריון. משנכנסתי עכשיו לא הזרקתי קלקסן.

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון