הפלות חוזרות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

25/08/2014 | 10:30 | מאת: קרין

שלום רב, בת 40, שני ילדים (בני 4, 8) הריונות תקינים ללא סיבוכים. לאחרונה שתי הפלות שלמות טבעיות בשבוע 6-8. בדיקות לקרישיות יתר (כולל אלה שאינן בסל)- תקינות, פרופיל הורמונלי תקין, צילום רחם תקין, בדיקות גנטיות תקינות. אני נכנסת להריון בקלות אך בשני ההריונות המדוברים הופיעו המטומה בסמוך לשק והם הסתיימו בהפלה טבעית. אני שואלת מה מומלץ לעשות עוד? אומרים לי שהכל תקין . קראתי על טיפול בנוגדי קרישה גם כשאין צורך שמסייע במצבים כאלה. אודה להתייחסותך מה אתה ממליץ לעשות? קרין

2 הפלות שלמות אצל מי שיש לה 2 ילדים בריאים היא מיותרת לא עושים בכלל בירור כזה במיוחד לא אצל אשה בת 40 לה מראש סיכוי גבוה יותר להפלה אז רק במדינה ההיסטרוית שלנו משגעים את הנשים אין צורך בטיפול יש צורך רק לנסות ולהרות פעם נוספת ורק אם תקרה הפלה לשקול בירור נוסף

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון