דימום מתמשך לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

26/08/2014 | 15:34 | מאת: עדי

עברתי אולטרסאונד שהראה דופק ועובר תקין בשבוע 6, מיד לאחר האולטרסאונד החל דימום קל, כעבור שבועיים באולטרסאונד נוסף התגלה כי אין דופק וגודל העובר זהה הלאולטרסאונד הקודם (האם היתכן שבעקבות הבדיקה הראשונה העובר נפגע?) מאז אני כבר חודש עם דימום במהלכו זיהיתי רקמה שיצאה. חיכיתי שיגמר הדימום על מנת לגשת לאולטרסאונד נוסף אבל הדימום עדיין לא פסק, האם להתחיל להילחץ? האם יש סכנה שעבר זמן רב כל כך ועדיין יש דימום? (אציין שאני לא חשה כאבים או חום)

מה שאת עושה לא טוב ולא נכון להמתין חודש זה לא טוב ופותח פתח לסיבוכים \תגשי להבדק

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון