שאלות דחופות בנוגע להפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

24/08/2014 | 11:15 | מאת: ט.ב

שלום רב, אני בהריון שני, שבוע 10 ובסוף השבוע פניתי למיון נשים בשל דימום קל והתברר שאין קוטר עוברי ואין דופק והעובר מתאים לשבוע 6 פלוס מינוס. הייתי בהלם. אני לבד ואובדת עצות. בבית חולים הציעו לי לקחת כדורים להפסקת הריון ואם לא יעזור לעשות גרידה, הבנתי שכדאי לחכות קצת שאולי ייפלט מעצמו (יש לי דימומים קלים כל הזמן בדם עכור) אני מפחדת מאוד על פוריותי בעתיד וחושבת לעשות הפלה באופן פרטי. שמעתי על שיטת שאיבה שהיא בטוחה יותר. אשמח לשמוע המלצות- האם להמתין וכמה זמן? האם לבחור קודם בתרופות או ישר בהתערבות כירורגית? והאם אכן קיימת שיטה פרטית בטוחה יותר? בתודה מראש!

2 השיטות בטוחות ולכל אחת יש יתרונות וחסרונות הסיכוי לפגיעה בפוריות קיים אך נמוך ביותר ואין מה להיות בלחץ ממנואין שיטה פרטית יעילה יותר מגסימום יש רופא פרטי עם יותר נסיון ואז אצלו הסיכוי לסיבוכים יכול להיות קטן עוד יותר

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון