הפלה נדחית ושאריות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

22/08/2014 | 11:23 | מאת: פרטי

שלום. עברתי הפלה לפני 7 שבועות באמצעות ציטוטק . היה דימום שוחררתי עם שארית 1.9 סמ . הדימום נמשך ננעצר לאחר בדיקה נמצא שארית 1.5 ממ הופניתי שוב למיון שם הוחלט לא להתערב ולהמתין לווסת. לפני שבוע הייתה ווסת ארוכה מהרגיל נבדקתי שוב ונמצאה שארית של פחות מחצי ממ הופניתי לביצוע דופלר . האם כדאי לחשוב לערב מומחה? האם יש סכנה בהימצאות שאריות הריון כל כך הרבה זמן ? מה כדאי לעשות מעבר להמלצות הרופא? אני מאוד לחוצה וסיפור ההפלה מתארך..

שארית של פחות מחצי ס"מ לרוב חסרת משמעות תעשי את הדופלר ונראה מה יגידו

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון