הפלה בשבוע 18

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

12/08/2014 | 08:15 | מאת: דניאלה

צריכה לבצע הפלה עקב תוצאות לא תקינות של מי שפיר. האם מדובר בגרידה או בצורה אחרת של הפלה? איך עדיף לסיים את ההריון?

12/08/2014 | 08:59 | מאת: דניאלה

אני בשבוע 18, יש דופק לעובר, גודל העובר תקין לשבוע 18 ההפלה היא עקב בעיה בכרומוזומים של העובר

לדעתי הדרך הטובה ביותר זה שאיבה של תוכן הרחם אם ציבורי אז פני לבי"ח אסף הרופא לועדה להפסקת הריון הם מתמחים בגרידות של הריונות בשבוע גבוה

16/08/2014 | 14:41 | מאת: אחת שעברה

היי משבוע 14 עושים רק "לידה" אני עברתי את זה בשבוע 15 עקב מום אצל עובר. נדרש להשתפז בבה"ח ליום מכניסים כדורים לתוך נרתיק כל 6 שעות שכחתי שם של הכדורים. לאחר כמה שעות את מתחילה להרגיש צירים ואמורה להיות פתיחה מסוימת ע"מ שעובר יוכל לצאת לאחר שילדת את העובר עושים אולטראסאונד ע"מ לוודא שלא נשארו שאריות אם נשארו מעבירים אותך לעשות גרידה. אני מאוד ממליצה לך לא לאכול גבינות בגגל שאכלתי גבינה רופא מרדים סירב לעשות הרדמה כללית ועשה לי אפידורל .... אני מאוד מצטערת לשמוע על מה שתצטרכי לעבור , לא תמיד אנשים בסביבה יכולים להבין הרגשה הנוראית הזאת, עברה כבר חצי שנה ואני עדיין כואבת אבח מנסים לא לחשוב על זה !

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון