הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

03/08/2014 | 00:03 | מאת: א

אני בהריון אחרי IVF. אך לצערי אין דופק לעובר משבוע 9-10. אמורה להיות עכשיו בשבוע 12. 1. האם עדיין יש סיכוי לציטוטק? 2. שאלה כללית-האם גם לציטוטק עלולה להיות השפעה שלילית על הרירית לטווח ארוך?? כלומר להפוך אותה לדקה יותר? למרות שמדובר בכדור ולא פעולה כירורגית? תודה מקרב לב

הפלה של עובר בציטוטק בשלב כזה אפשרית אך יהיו לך יותר כאבים בצורה משמעותית כי זה עובר יחסית גדול השפעה על הרירית יכולה להיות אם לא הכל יצא סיכויי הצלחה 75-80%

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון