הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

07/08/2014 | 17:07 | מאת: R

אני לפי US בשבוע 7+ ולפי הוסת שבוע 11+ לעובר היה דופק בשבוע 6 ואחרי שבוע היה דימום ולא רואים דופק והדימום הפסיק אחרי שעה שעתיים בבי"הח אמרו לי על ביצוע הפלה בגרידה, ואני ממאוד חוששת מזה האם ניתן לעשות הפלה בכדורים? או האם ניתן לגרום להפלה טבעית? ואם כן אז ואיך?

אין מה לחשוש משאיבה בכל מקרה ניתן גם לנסות ולסיים הריון על ידי כדורי ציטוטק בנרתיק סיכויי הצלחה 75-80%

14/08/2014 | 14:48 | מאת: R

תודה רבה על התשובה, אני קיבלתי כדורי ציטוטק דרך הפה מה ההבדל?, ויש לי כאבים בטן ובצילום US נשאר לי 11 ממ רירית האם יש דרך לזרז את היציאה של הרירית דבר נוסף אני רוצה להכנס שוב להריון כמה שיותר מהר אבל שיהיה תקין, מתי אתה ממליץ לי?, איזה בדיקות הייתה ממליץ לי לעשות לפני זה בשביל שלא הפיל שוב ח"ו ומה כדאי לי לעשות בשביל לחזק את הרחם והגוף יש לי שאלה נוספת האם אחרי הפלה זה טוב לקפוץ ולעשות הליכות או שיש בזה בעיה, כי הרופא שנתן לי את הכדורים אמר לי להיות בפעולה ואחרים אומרים לי שאני צריכה לנוח ואני אוהבת לקפוץ ולרקוד לרוץ, מה אתה ממליץ לי לעשות? תודה רבה רבה.

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון