האם ההריון שלי בסכנה?

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

30/07/2014 | 22:23 | מאת: עדי

בס"ד שלום לכם. אני בתחילתו של הריון. שבוע רביעי+4. לפני יומיים היה לי דימום קל שנפסק לאחר מספר שעות. בדיקת המקלון הראתה שהפס הוורוד ממשיך להתחזק. היום היה לי שוב דימום קצר, ושוב הפס הוורוד מתחזק. האם הפס הוורוד הוא אינדקציה טובה לכך שההריון ממשיך? האם דימומים בהריון מעידים על סיכון? (זה הריון שישי שלי, ובהריונות הקודמים לא היו דימומים). האם יש דרך לחזק את השתרשות העובר (כמו מתן פרוגסטרון) והאם רצוי לעשות זאת? תודה רבה.

לצבע המקלון אין שום משמעות חברל על הכסף כל דמם בהריון הוא הפלה מאיימת הווה אומר שיש סיכוי שזה יוביל להפלה אך יש גם סיכוי טוב שישאר לגבי הפרוגסטרון אני לא נותן אך תתיעצי עם רופאך

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון