שבוע 7 בטא בירידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

31/07/2014 | 18:38 | מאת: טלי

שלום רב, ליפני 4 חודשים עברתי הפלה נדחית. העובר הפסיק להתפתח בשבוע 9 כאשר רק בשבוע 12 התחיל דימום. היום אני בהריון שוב. בשבוע 5 הפסקתי להרגיש את כל התסמינים כמעט כולם נעלמו. בשבוע 6 + יומיים עשיתי בדיקת בטא שהראתה תוצאה של 1358. היום, עשיתי שוב בטא לאחר 4 ימים (שבוע 7), הבטא ירדה ל 1315 ונצפה שק הריון 6.7 מימ עם חלבון. האם קורה שבטא מתאוששת? שעובר יכול לשרוד עם בטא נמוכה כל כך. האם יש סיכוי להריון תקין בכלל ? או שלהכין את עצמי לגרוע מכל ? אני מעדיפה לדעת מאשר לחיות עוד כמה ימים בחוסר ידיעה. מחכה לתשובתך, טלי

התיאור שלך נשמע כמו הפלה נוספת אך אין בכך וודאות של 100% עשי עוד בדיקת דם ו US עוד כמה ימים ותתדעי בודאות

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון