שחלה מוגדלת או הריון מולרי

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

28/07/2014 | 15:29 | מאת: שםמשתמשת

שלום, עברתי גרידה עקב מומים שהתגלו בעובר בשבוע 14. ללא קשר לגרידה התלוננתי על כאבים לפני הגרידה והרופא מצא שחלה מוגדלת. באולטרסאונד נראתה כמו הרבה בועות. הוא אמר שזה חשד להריון מולרי או שחלה מוגדלת מסיבה אחרת. כיוון שלעובר היה דופק עד לגרידה, פחת החשש מהריון מולארי. כמו כן, ערכי הבתא היו גבוהים מהנורמה לשבוע זה. גם הרחם היה גדול מדי. השאלות: 1. מה יכולה להיות הסיבה לשחלה מוגדלת? 2. האם השחלה אמורה לחזור לגודלה המקורי לבד בעקבות הפסקת הריון? תודה

לעיתים בהריון מוצאים ממצאים ציסטיים בשחלה אין זה מצביע על הריון מולרי כי זה מחוץ לרחם תעשי US לאחר ווסת ראשונה - רוב הסיכויים שזה יעלם

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון