הריון לאחר הריון כימי - מתי אפשר לנסות שוב?

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

27/07/2014 | 20:36 | מאת: הדס

שלום, אני בת 32, עם ילד מתוק בן שנתיים שנהרה בהריון ספונטני. נכנסתי להריון שני גם כן ללא קושי והוא נפל, לצערי, אתמול, לפני שהתפתח שק הריון ולכן נקרא הריון כימי (הייתי בשבוע 5+4). כרגע יש לי מחזור ממש חזק, ורציתי לדעת מתי אוכל לנסות להיכנס להריון שוב. הרופאה במיון נשים אמרה להמתין עד למחזור הבא, אבל כשנכנסתי לאינטרנט לקרוא קצת ראיתי שזו לא עמדה חד משמעית ושניתן גם להתייחס להפלה/מחזור הנוכחי כמחזור חדש שמתחיל. הביקורת אצל רופאת הנשים שלי תהיה רק בעוד 3 שבועות. האם יש צורך לבדוק שהבטא התאפסה? אתמול, ביום הדימום הראשון, היא הייתה 490, במגמת ירידה מהבטא שעשיתי בבדיקת הדם לגילוי הריון. תודה, הדס

אין צורך להמתין ניתן להרות מיד אם לא עברת פעולה כירורגית כן רצוי לבדוק עוד שבוע את הביטא

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון