הפלה כדורית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

18/07/2014 | 17:18 | מאת: מור

שלום.. עברתי הפלה כדורית לפני כחודש , אחרי שבועיים מההפלה היה לי דימום קשה , בבדיקת אולטרסאונד נצפו שאריות של 12 ממ , קיבלתי מיטרגין לשלושה ימים, בבדיקה אחרי נצפו אותם שאריות וקיבלתי 3 מנות ציטוטיק, בבדיקה אחרי היו שאריות של 10 ממ ושוב נתנו לי מיטרגין לשבוע ! האם אלה הרבה שאריות, האם יש מצב אחרי כל הטיפול זה כן יתנקה ? או עדיף גרידה

כל הטיפולים שקיבלת לטעמי מיותרים ברירית של 12 אין צורך בשום טיפול חכי בסבלנות לווסת ועשי US אחריה. הרחם תתנקה בווסת כמעט בוודאות

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון