הריון כימי

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

16/07/2014 | 15:10 | מאת: רוניתוש

שלום, אני בת 39 אמא ל-3 ילדים של ivf (בשל זרע מועט עקב סרקומה בגיל 12)כולל pgd על x שביר. בשנה האחרונה עברתי סבב של 4 נסיונות- 1 ללא עוברים בריאים 2- גרידה אחרי החזרה עובר 1 שבוע 12. 3- שלילי 4- הריון כימי (שהוא 3 מתוך 18 נסיונות) ב-4 הטיםולים האחרונים- בממוצע כמות הביציות 10-12 ואז 5 עוברים ובד"כ 1 בריא השאר עם תסמונות שונות ולאו דווקא גנטי. מה פשר ההפלות כןלל כימי? ואם יש קשר לגיל?

3 הריונות כימיים מתוך 18 נסיונות זה לא בעיה זה סטטיסטיקה סבירה לגבי ה IVF והצלחותיו זה לא הפורום המתאים

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון