שאיבה - בשבוע 5 2.

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

12/07/2014 | 23:36 | מאת: אפרת

שלום רב, ביום שני האחרון 7.7.14 עברתי שאיבה, היו דימומים מועטים מאוד במשך יומיים וכעת אני נקייה, לא היה צורך בשכך כאבים, שום כאב חריג, נטלתי אנטיביוטיקה מסוג דוקסילין 100 מג פעמיים ביום במשך חמישה ימים. ועל פניו נראה שהכל בסדר. אני בת 23 ולצערי זו ההפלה השלישית שאני עוברת עקב סיבות אישיות. רציתי לדעת מתי תתאפס הבטא ? והאם יש באפשרותי לנסות להרות שוב לפניי הווסת ?

לא צריך מעקבי ביטא שה לא מעניין ווסת תגיע אחרי 6 שב בערך ואז ניתן לנסות ולהרות אך אם זו הפלה 3 רצופה רצוי לעשות בירור אצל הרופא שלך

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון