הפלות חוזרות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

04/07/2014 | 18:59 | מאת: שרון

שלום, אני בת 41, עברתי IVF ובשבוע 7 נצפה שק עובר ללא תוכן. ב-IVF קודם בשבוע 11 החל דימום והתרחשה הפלה. העובר הפסיק להתפתח ככל הנראה בשבוע 9.5. היריון ראשון ספונטני והפלה לאחר שבשבוע 7 נצפה שק היריון עם קוטב ועובר ללא דופק. סה"כ שלוש הפלות רצופות. לפני ההיריון הנוכחי (השלישי) עשיתי מספר בדיקות בינהן גם לקרישיות יתר: רוב התוצאות בטווח פרט ל: RVVT-LAC sensitive 22 sec כשהטווח 37-46 וRVVT LAC insesitive 25 sec כשהטווח 30-40. אבל היחס RVVT-LAC ratio 0.9 כשהטווח 0.8-1.4. ערך נוף גבולי נמוך אך בתוך הטווח הוא של APCR ratio 2.5 כשהטווח הוא בין 2.1-6 . שאר התוצאות תקינות. IVF נועד לתרומת זרע. יש לציין שבהיריון הראשון הזרע היה של בן זוג בגיל 48 ושני ה-IVF מתורם כבן 30. מה יכול לגרום להפלות הללו? ואיך מומלץ להתקדם ?

לאור גילך וההפלות החוזרות הייתי מבקש הפניה למרפאת הפלות חוזרות בתה"ש למשל

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון