הפסקת הריון מלאכותית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

15/07/2014 | 00:20 | מאת: אבא של

שלום אצל ביתי התגלה מום בעובר עקב CMV. הבת בשבוע 23 להריון. קיבלה אישור מהועדה להפסקת הריון בהמלצת הרופא. שאלתי מהי הדרך הנכונה לבצע הפסקת הריון בשבוע 23 עד 24 אני מבין שיש לנו מספר ימים בלבד לקבל החלטה זו בתודה מראש

תגשי לבי"ח ציבורי ושם ייעצו לך ניתן לעשות בגרידה/שאיבה רצוי אז בבי"ח אסף הרופא שם יש להם נסיון בעניין וניתן גם בכדורי ציטוטק שגורמים לפליטת העובר בקיצור לא להמתין לפנות לבי"חמ ולשמוע מה מציעים

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון