הפלה ודלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

23/06/2014 | 22:13 | מאת: ירדן

הי עמוס אני בת 37 יש לי שתי ילדות ועברתי הפלה בין ההריון הראשון לשני בשבוע 8. לפני 4.5 ח' הייתה לי הפלה (עם ציטוטק) בשבוע 11 ושבוע שעבר הייתה לי שוב הפלה בשבוע 9.4 (גם ציטוטק) כיומיים לפני ההפלה הנוכחית התחילה לי צריבה בשתן ולקחתי כדורי חמוציות. ערב לפני כן חשתי דקירות חזקות בצד ימין מעל האגן שבעקבותיו פניתי לרופא נשים. הסתבר שאין כבר דופק אך העובר בדיוק בגודל המתאים. היום הגיעה התשובה והסתבר שהתרבית חיובי. קורעת אותי המחשבה שאולי אם הייתי מטפלת אחרת בדלקת הייתי מונעת את מות העובר. האם אכן יש קשר בין הדברים? כיצד אני יכולה להמנע מכך בעתיד? תודה וסליחה על השאלה הארוכה.

למרות הצער על מה שעברת לא נראה לי שזה קרה עקב דלקת השתן אז חבל על עזורי המצפון

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון