חוששת

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

29/06/2014 | 14:05 | מאת: חנה

לפני 11 חודשיים הגעתי לבת חולים בעקבות צירים שבוע 39 בבדיקת אולטראסונד התגלה שהעובר מת בעקבות הפרדות שליה של 80 אחוז(הציין שמהלך הריון זה היה תקין והרגשתי את העובר שעתיים לפני ההגעה לבית החולים ולפני הריון זה היו לי גם 2 הריונות תקינים התינוקות נולדו בריאם ושלמים) עברתי לידה רגילה שבמהלכה הייתי בין חיים למוות התגלו אצלי בעיות קרישה קריו-0 קיבלתי מנות דם ומנות קריו והייתי 12 שעות אחרי לידה בטיפול נמרץ חודש אחרי הלידה הופנתי למוטולוג והוא שלח אותי לבדיקות דם לברור בעיות קרישה הבדיקה הייתה תקינה מאז במהלך 11 חודשיים הללו נכנסתי להריון פעמיים הריון 4 נפל בשבוע 7 הפלה טבעית הכל נפל ללא צורך בגרידה חודשיים אחרי הייתי שוב בהריון הריון 5 בשבוע 11 התגלה שאין עובר עברתי גרידה עכשיו אני 3 חודשיים אחרי הגרידה קיבלתי מאז 2 מחזורים ואני בשבוע 5 בבוקר ראיתי 2 צורות מחוברות בשרותים האם זה יכול להיות עוד פעם הפלה ושזה חלקים מההריון?והאם זו יכולה להיות הפלה ללא דימום?ושאלה אחרונה האם יכול להיות שמהלידה השלישית של התינוקת שנפטרה מהפרדות שליה נהיה אצלי בעיות קרישה למרות בבדיקת דם לא רואים בעיה?

לא נשמע לי שזו הפלה בכל מקרה אני בטוח שכבר נבדקת עד היום לגבי השטאלה השניה לא סביר אם כי תמיד יתכן בתיאוריה ויש איזה פקטור קרישיות שהרפואה עוד לא מכירה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון