דכדוך כתוצאה מהפלה שנייה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

21/06/2014 | 18:51 | מאת: שירי צבי

שלום אני עושה כשנה טיפולי IVF, עוד מעט בת 40, בשתי ההחזרות הוכנסו 2 עוברים בשתי הפעמים נקלטתי בפעם הראשונה היריון כימי, בפעם השנייה התקדמתי לשבוע שביעי, נצפה דופק אך הטכנאית לא ראתה שק חלבון עוברי ואכן אחרי כמה ימים הדופק נעלם. בנוסף הייתה פעם נוספת שתוכננו להחזיר לי עוברים מוקפאים שלא שרדו את ההפשרה, אני יחסית בריאה אך מבוגרת ולבעלי ספירת זרע נמוכה. אני חוששת שלא אעמוד בעוד הפלות נפשית ורוצה לדעת מהם הסיכויים שזה יקרה לי בשלישית. אולי כדאי שאעבור לרפואה פרטית ולא בציבורית

קשה לי לייעץ לך הסיפור מורכב מדי ודורש בירור ולא ניתן לעשות זאת דרך האינטרנט אין ספק שבגילך ועם ספירת זרע נמוכה לבעל יש סיכוי יתר להפלות ואיכות הביציות ירודה יותר דבר שנראה בזמן ההפשרה כנראה בכל מקרה האם בפרטי ייטב לך לעומת ציבורי? אין לכך הוכחה אבל תקבלי יחס אישי יותר ואולי גם רעיו שלא בוצע עד כה אז ללכת לפחות ליעות חד פעמי לרופא פריון באופן פרטי נשמע לי רעיון חיובי

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון