הפלות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

20/06/2014 | 21:27 | מאת: טל

בגלל שנקלעתי למצב אישי הקשורה בו הפלה, עולות החששות והשאלות, על אחת כמה וכמה כי מדובר בהריון ראשון.

20/06/2014 | 21:31 | מאת: טל

אני נמצאת כנראה בשבוע הרביעי, האם יש סיכון בביצוע הפלה בעזרת כדור או גרידה? עד איזה שבוע ניתן לבצע הפלה בעזרת כדור? האם נשקפת סכנה להריון עתידי?

הפלה בכדורים ניתן לעשות עד שבוע 7. ככל שנעשה מוקדם יותר סיכויי הכישלון יורדים. בכל פעולה רפואית יש סכנה אם כי הסכנה לפגיעה בפריון עתידי למרות שקיימת, היא קטנה מאד. הפלה בשאיבה ניתן כמובן לבצע גם אחרי שבוע 7

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון