הפלה 2 בת 39 - מתי מתחילים בירור ובמה זה כרוך?

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

17/06/2014 | 13:15 | מאת: אני

בת 39. הריון ספונטני. כנראה שבוע 7 יש עובר אבל כנראה אין דופק. הריון זה בא לאחר שהריון קודם נפל באופן טבעי (אז עוד לא הספקתי לראות עובר, לפי מחזור היה כנראה שבוע 8 היה שק וחלבון ונשלחתי לעשות מעקב דופק אבל ההריון נפל לפני שהספקתי). בין ההריונות עבר מחזור אחד. האם אין צורך בבירור איך ב 2 ההריונות נופל בערך באותו שלב? במה כרוך הבירור? ההריון הקודם נפל לבד בבית. ההריון הזה עוד לא יצא. האם במידה ועושים גרידה העובר נבדק או שלא?

מאחר והסכוי להפלה עומד על 20% בערך אין מקום לבירור אחרי 2 הפלות יש רופאים שעושים זאת אני חושב שזה לא נחוץ אז תתיעצי ברופא שלך ותראי מה דעתו

יתכן ולאור גילך ובמידה ואין לך ילדים הוא יעשה לך בדיקת קרישיות אך זה כאמור רק בגלל גילך ולא בגלל שזה מה שעושים אחרי 2 הפלות

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון