מה גורם להפלה ?

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

03/06/2014 | 13:29 | מאת: בלינדה

שלום רב. אני בת 42 יש לי 3 ילדים ואני מאד מאד רוצה ילד רביעי. בהריון השלישי היתה לי שליית פתה ואושפזתי ל-6 שבועות האחרונים והלידה היתה בניתוח קיסרי. לפני שנתיים נכנסתי להריון באיזשהו שלב אמרו שגילו וירוס CMB ומומחה אמר לי לא לדאוג. בשבוע 22 הלכתי לעשות בדיקת מי שפיר ואז גילו שאין דופק והוציאו את העובר. בשנה שעברה נכנסתי שוב להריון אבל היתה הפלה טבעית בשבוע 6-7. כעת אני שוב בשבוע 7 ואמרו לי US שיש שקית אבל לא רואים עובר. האם יש עוד סיכוי שכן יתפתח הריון ? מדוע זה קורה? האם עלי לוותר על הראיון ללדת עוד פעם? הזמן שלי מוגבל....

קודם כל יש לך 3 ילדים כך שאת מסוגלת למרות שבגחלך אחוז ההפלות גבוה יותר וזה מה שקורה לך מה היה בשבוע 22 לא ברור לי כי לא הייתי שותף למעקב אך 2 הפלות מוקדמות בגילך סטטיסטית זה הגיוני ואין סיבה לווסתר אם בשבוע 7 אין עובר אז הסכוי להריון תקין אפסי וצריך לסיים את ההריון

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון