הפלות

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

03/06/2014 | 12:01 | מאת: טל

שלום רב, לאחר 3 הפלות ברצף (אחת מהן עם קלקסן ואני ללא קרישיות) נאמר לי לקחת זריקות פרגניל רק מבטא חיובית. תוכל להסביר לי בבקשה כיצד זה ימנע ממני הפלה נוספת אם נותנים לי פרגניל בשבוע 4 וכל ההפלות שלי בשבוע 5 וחצי? מדוע לא נותנים לי פרגניל מהביוץ? תודה רבה

הרעיון זה לחזק את הגופיף הצהוב שתומך בהריון ולכן רק כשיש הריון יש הגיון לתת האם ברור לנו מדוע זה עובד? רק במקרים בודדים ולכן הטיפול הוא יותר בקטע של נסיון שצברנו ולא על סמך כך שזה ממש חיוני בדיוק כמו שנתנו לך קלקסן למרות שאין קרישיות יתר

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון