עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

09/06/2014 | 16:06 | מאת: שבוע טוב

ביום שבת עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שאני בהריון, אך הפס היה לא מאוד כהה כי הבדיקה שעשיתי היא 4 ימים לפני מועד המחזור. מרוב לחץ ישר נסעתי למוקד להזריק פרגניל. (אני לאחר מספר הפלות). רק כשחזרתי הביתה קיבלתי מידע שלא אוכל לבדוק שוב בערכה ביתית וגם לא בבדיקת דם כי הפרגניל משבש תוצאה. קראתי גם שבמידה ואין הריון המחזור מאחר בגלל פרגניל. מה לעשות? איך אדע אם להמשיך להזריק פרגניל? תודה

אם התחלת להזריק אז תמשיכי ותמתיני לשבוע 6 בערך ותעשי US לראות דופק בלי בדיקות דם או שתן עד אז

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון