שאריות לאחר ציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

08/06/2014 | 12:00 | מאת: שירה

שלום רב, ב- 19.5 קיבלתי 4 כדורי ציטוטק, לאחר שלא נצפה דופק והעובר הפסיק להתפתח סביב שבוע 7.5. הציטוטק לא השפיע, וב- 22.5 קיבלתי מנה נוספת שגרמה לפליטת שק ההריון ודימום רב. בביקורת שנעשתה ב29.5 נצפו, לפי דברי הרופאה, שאריות רבות ברחם (הרופאה לא נתנה לי מידע כמותי). הונחיתי להמתין 5 שבועות עד קבלת מחזור ולהגיע לביקורת נוספת. מאתמול הדימום כמעט הפסיק, ושאלותיי הן: 1. האם יש סיכוי להתנקות מוחלטת של הרחם לאחר המחזור הראשון? 2. האם יש משהו שאוכל לעשות כדי לשפר את הסיכויים להמנע מגרידה, ממנה אני חוששת מאד? 3. האם קיימת אפשרות (שאינה מסכנת אותי, כמובן) לחכות לעוד מחזור, במידה ועדיין יתגלו שאריות לאחר המחזור הראשון? תודה על תשובתך

1. כן בהחלט 2. לא 3. אם יהיו שאריות תני לי מיידע מפורט על גודלן ואז אענה לך בינתיים בואי נקווה שהכל יתנקה בווסת מה שלרוב קורה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון