הפלה טבעית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

22/05/2014 | 01:45 | מאת: שירה

שלום ד"ר, מצטערת מראש על השאלות הרבות!! עברתי הפלה טבעית בהריון הראשון. לא ידעתי כי אני בהריון כיוון שלא הרגשתי שום תחושה שונה מהרגיל, הבדיקות הביתיות הראו שלילי והסקתי כי אני לא בהריון. (מסתבר שזו לגמרי הייתה טעות) הגעתי למיון בשל דימום רב וממושך עם גושים רבים. במיון הבטא הייתה קצת מעל 3000, לאחר 3 ימים בסביבות 2000 ולאחר יומיים 1100. באולטרה סאונד לא ראו שום ממצא. ולשאלות הרבות שיש לי: (סליחה ותודה רבה מראש) 1) האם אפשר לדעת לפי הבטא בערך באיזה שבוע הייתי? 2) נכון להיום הדימום די נפסק אך הרופא אמר לי כי כל עוד הבטא לא מתאפסת אמשיך לדמם, האם זה נכון? אם כן, כמה זמן זה בד"כ לוקח? 3) כמה זמן בממוצע לוקח להיכנס להריון לאחר הפלה טבעית והאם יש סיכון מיוחד? 4) האם אפשר לדעת מה הייתה הסיבה להפלה?(אני בחורה צעירה ובריאה) 5) מה למדים מרירית 15 מ"מ (אולטרה סאונד במיון)? 6) ומה מחלל רחם מעובה בעובי 12 מ"מ (באולטרה סאונד הנוסף)? תודה רבה!!!

1. לא 2. יתכן וצודק ויתכן ויפסק 3. אין ממוצע ניתן הרות אחרי הפלה בלי גרידה במיידי 4. לא 5. כלום 6. גם כלום אך מאחר ולא ראו הריון הרחם יש לעקוב אחרי הביטא עד ירידתו לאפס כי תמיד ישנה אפשרות שזה היה הריון חוץ רחמי

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון