ביוץ לאחר הפסקת הריון

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

20/05/2014 | 21:48 | מאת: חן

שלום רב. אני כחודשיים אחרי הפסקת הריון . בעבר בייצתי בימים ה10-11 לערך לאחר קבלת המחזור. האם כעת יכול להיות שקיים שינוי. או שגם כעת אבייץ תמיד בערך בימים אלה מרגע קבלת המחזור. תודה רבה

אין זה מעינינו של פורום זה אך לרוב זה יחזור למה שהיה קודם לכן

21/05/2014 | 21:12 | מאת: חן

ראשית תודה. שנית לא הבנתי למה אין זה מענינו של פורום זה העוסק בהפסקות הריון והפלות. ראיתי שאלות דומות. אשמח להבין כדי שאדע מה לשאול בהמשך. בהתחשב שלא קל להיות אחרי הפסקת הריון בחודש שישי. תודה רבה

אין זה מענינו של הפורום הזה מאחר והפלה אין לה השפעה על ביוצים עתידיים למעט בחודש הראשון להפלה אח"כ זכבר אין לזה קשר להפלה

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון