ניתוח קיסרי פרטי בשרפ הדסה

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

07/02/2016 | 13:23 | מאת: ליאת

שלום רב, לפני שנה וחצי עברתי ניתוח קיסרי חירום. אני חוששת מאוד לעבור לידה רגילה בגלל החוויה שעברתי שהסתיימה בניתוח החירום. כמו כן, אני מעוניינת לעבור ניתוח קיסרי פרטי. 1. האם אתה מוכר כ"מנתח בהסדר" של חברת הביטוח הפניקס? והאם זה אומר שאוכל לעבור את הניתוח אצלך בשר"פ הדסה ללא עלות? כמו כן יש לי ביטוח פרטי של חברת מנורה ושל חברת איילון... 2. האם ניתוח פרטי מתבצע על ידך עם סיכות או תפרים פנימיים? 3. האם אתה עושה שימוש בחומר מונע הדבקויות? האם כרוך בעלות נוספת? 4. הצלקת מהניתוח הראשון מאוד בולטת ומכוערת... האם ניתן בניתוח הבא "לבלוע" את הצלקת ע"י יצירת שני חתכים בעור (מעל ומתחת לצלקת), ולתפור אותם אחד לשני? 5. האם לאחר ניתוח פרטי מאושפזים בחדר מיוחד או במחלקת יולדות רגילה? האם יש אפשרות לשלם על חדר פרטי כבר מהיום הראשון ? (ולא לחכות למעבר למלונית..). 5. אני חוששת להשאר לבד בלילה. בלידה הראשונה בתל השומר בעלי ישן על מזרון שהונח על הרצפה ליד מיטתי. האם הדבר אפשרי בהדסה? תודה רבה וסליחה על השאלות הרבות

08/02/2016 | 06:29 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, אני מנתח דרך שרפ הדסה דרך כל הביטוחים. ניתן להסיר צלקת קודמת בניתוח החוזר, משך השהייה לאחר הניתוח הוא 3-4 ימים. לאחר מכן תוכלי לשהות במלון הדסה המצוייד בכל השירותים כולל תינוקיה. התפר אותו אני עושה לרוב הוא פנימי נספג ואולם לעיתים לפי הצורך הרפואי יש העדפה דוקא לסיכות, איני משתמש בחומר למניעת התדבקויות מאחר שהוכח ספרותית כי בניתוח קיסרי הוא עלול להגביר התדבקויות ולא למנוע אותן. בעלך יוכל להיות איתך עד שעות הערב המאוחרות אך לא בשעות הלילה מאחר שיש 2 יולדות בחדר. מציע לך להתקשר להדסה עין כרם 026777111 בשעות הבקר ולבקש לשוחח עימי ואשלים לך את הפאזל. בכל מקרה מציע שתגיעי אלי גם לביקור מסודר עם בן זוגך וכל החומר הרפואי הקודם דרך שרפ הדסה. אנא תאמי תור בטלפון 026778899 וחברת הביטוח אמורה להחזיר לך את התשלום עבור ביקור זה. בהיותו ביקור לפני ניתוח. בהצלחה רבה, פרופסור אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים