קרישיות יתר

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

24/11/2015 | 13:06 | מאת: נועה

שלום, אובחנתי שאני סובלת מAPLA אני מתכננת להיכנס להריון האם עליי לקחת כבר מעכשיו איזה טיפול תרופתי? ומה עליי לקחת ברגע שאגלה שאני בהריון? כל כמה זמן אצטרך בדיקת רופא? ואילו בדיקות אני צריכה לבצע במהלך ההריון כדי לעבור אותו בשלום (אני אחרי כמה הפלות..)

26/01/2016 | 18:59 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, הטיפול המקובל הוא בנוגדי קרישה כגון קלקסאן או פרגמין בשילוב עם אספירין ומעקב גדילת העובר. מציע להגיע למרפאה להריון בסיכון גבוה בראשית ההריון ולהיות במעקב רופא מומחה וצוות המרפאה עד הלידה ולאחריה. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים