קרישי דם

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

28/08/2015 | 23:18 | מאת: יערה

אני אחרי ניתוח קיסרי, שלאחר כמה ימים התחיל לי לצאת דם מאחד הסיכות. חזרתי לבית החולים הרופא הוציא לי 2 סיכות ואמר שיש לי קרישי דם הוציא אותם וגם ירד מלא דם ושם בפנים מים לניקוי ואמר שהמקום יסגר לבד והדם יפסק. שאלתי את הרופא אם נשארו קרישי דם אמר שבמידה וכן שהגוף סופג אותם. המקום אמנם נסגר והדם נפסק. שאלתי, עדיין המקום נפוח מעל הצלקת והאם באמת קרישי דם נספגים בגוף? או שצריכים להוציא אותם באיזה שהיא צורה שלא יגרם לי נזק והקרישים יסתובבו בגוף שלי. תודה רבה,

02/09/2015 | 13:24 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, קרישי הדם שנותרו ייספגו בסבירות גבוהה מאד. קרישים אלה הם ברקמה התת עורית ולא חודרים לכלי הדם ולכן אינם מסוכנים מבחינת תסחיפים בכלי הדם. מזל טוב, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים