גרד לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

27/08/2015 | 12:24 | מאת: לילך

שלום, בת 37, 10 ימים לאחר ניתוח קיסרי שני. הצלקת נראית טוב בסה"כ. שלשום החל להופיע לי גרד בצידי הבטן - במיקום שמתחיל בקצות הצלקת ומשם כלפי מעלה ולכיוון צידי הבטן. האם התופעה מוכרת? האם יתכן שקשורה לזריקות קלקסן שקיבלתי 4 פעמים? האם יש משהו שיכול להקל על הגרד?(בהתחשב בכך שאני מניקה). תודה רבה!

28/08/2015 | 18:12 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, מציע לפנות לרופא לבדיקה. קשה לי לתת יעוץ רק על סמך התסמינים. מזל טוב, פרופסור אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים